Om Upphandlingsjuristen

Upphandlingsjuristen AB är en juristbyrå med specialistkompetens inom offentlig upphandling. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö men företräder även såväl små som stora företag belägna på andra platser i Sverige eller utomlands. Sedan starten 2012 har vi hjälpt 100-tals företag att växa och öka sin försäljning till offentlig sektor. Med oss får ni de bästa förutsättningarna att vinna upphandlingen. Vi ger juridiska råd och företräder er inför förvaltningsdomstol. Vi tycker att det är viktigt att anbudsgivare utnyttjar sin rätt att överpröva en felaktig upphandling. Våra jurister och advokater ger dig en snabb och precis analys av om en upphandling har genomförts på ett korrekt sätt eller inte,
Vidare hjälper vi er att skriva eller granska ert anbud. Genom att outsourca anbudsskrivningen till en upphandlingskonsult får ni ett mer konkurrenskraftigt anbud. Våra juridiska råd bygger på vår mångåriga erfarenhet och breda kunskap om offentlig upphandling inom många olika branscher.
Rättspraxis och lagar inom offentlig upphandling ändras ofta. Som anbudsgivare behöver ni därför vara uppdaterade på det juridiska området. Våra jurister och advokater samt anbudskonsulter är alltid uppdaterade med det senaste inom lagförändringar och rättspraxis.